Skoči do osrednje vsebine
Republika Slovenija
Občina Celje
Občina Dobrna
Občina Štore
Občina Vojnik

Že tretjič postavljeno vprašanje v zvezi z "Nastavljene mize, stoli, senčniki" Natisni

06. avgust 2018 ob 13:21
Področje: Razno  |  Ureja: Upravna enota Celje


Dne 16. in 23. julija 2018 je bilo postavljeno vprašanje:
KDO ima nastavljene gostilničarske mize, stole in senčnike pri Mercator trgovini, ki je nasproti Metropola Celje in sicer desno od vhoda v to trgovino (levo od vhoda v to trgovino je odprt nov lokal)? Te stvari so nastavljene na parceli v občinski lasti.

Prvič se sploh ni odgovorilo na vprašanje, drugič se je odgovorilo, da se naj vloži vloga za pridobitev informacij javnega značaja. To se pravi, da se nikakor noče s strani Mestne občine Celje dati odgovora čeprav nikakor ne gre za podatek, ki bi moral ostati tajni, zato se še tretjič postavlja vprašanje pri katerem je ključna beseda "KDO".

Je pa zanimivo pri teh stvareh, da so nastavljeni niso pa uporabljeni tako, da bi na primer na stolih sedeli ljudje.


Odgovori (1)

06. avgust 2018 ob 14:10

Spoštovani 

Kot ste tudi sami zapisali, so vam uslužbenci Mestne občine Celje že podali odgovor na vaše vprašanje in sicer so vas napotili k vložitvi vloge za pridobitev informacije javnega značaja.

Kot smo zapisali na domači strani Upravno-informacijskega servisa (www.uis.si), je le ta namenjen odgovarjanju zgolj na splošna vprašanja v zvezi z upravnimi področji. UIS ne posreduje odgovorov na vprašanja, ki so povezana s konkretnimi upravnimi postopki.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.