Skoči do osrednje vsebine
Republika Slovenija
Občina Celje
Občina Dobrna
Občina Štore
Občina Vojnik

Pogoji uporabe

Upravno-informacijski servis (UIS) si pridržuje pravico do zavrnitve neprimernih in žaljivih vprašanj ali vprašanj, ki niso smiselno povezana s pristojnostmi servisa.

UIS si pridržuje pravico do spremembe slovničnih ali skladenjskih napak v besedilih, posredovanih s strani občanov in spremembo področij, katerim so dodeljena.

UIS si pridržuje pravico do nedostopnosti servisa v izjemnih okoliščinah kot so težave s programsko ali strojno opremo, težave s telekomunikacijsko infrastrukturo, v primeru naravnih nesreč ali drugih izrednih stanj.

Uporabniki Upravno-informacijskega servisa se z uporabo strinjajo s splošnimi pogoji, ki poleg naštetega obsegajo spoštovanje veljavne zakonodaje RS.

Uporaba Upravno-informacijskega servisa poteka na lastno odgovornost. Upravno-informacijski servis ne more odgovarjati za morebitne težave ali napake, ki bi nastale na programski ali strojni opremi uporabnika zaradi uporabe Upravno-informacijskega servisa.

Posebno opozorilo: Storitev Upravno-informacijskega servisa ne nadomešča upravnih postopkov, ki jih vodijo pristojni organi in so določeni z zakonom.


Piškotki

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ustvari med vašim obiskom naše strani in jih shrani na vaš računalnik. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedil, jezik itd. Imamo dve vrsti piškotkov: Piškotki prve osebe, torej spletne strani na kateri se nahajate in piškotki tretjih oseb, ki so nastavljeni iz drugih domen, ki imajo na spletni strani vključene različne vsebine (analize, družabna omrežja, oglasi,...). 

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke 

Sejni piškotki
Sejni piškotek se ustvari, ko odprete našo spletno stran. Sejni piškotek se uporablja za shranjevanje informacij v primerih kot so izbira jezika, zavihek na katerem se nahajate, velikost besedila, jezik itd. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno. 

Trajni piškotki
Trajni piškotki omogočijo, da si spletna stran zapomni vaše osebne nastavitve za daljše časovno obdobje (vaša odločitev o piškotkih, velikosti besedila, ipd.). Trajni piškotek se nastavi za določen čas. Po preteku nastavljenega obdobja se piškotek izbriše in morate ponovno ponoviti določene korake (ponovna potrditev o uporabi piškotkov, ponovna nastavitev velikosti besedila itd.). 

Piškotki:

Ime piškotkaTrajanjeOpis
PHPSESSIDsejniTa piškotek je sejni in se izbriše takoj, ko zaprete brskalnik. Uporablja se za prijavo v sistem in za delovanje celotne aplikacije.

cc_cookie_accept

365 dni ali sejniTa piškotek je v primeru, da se strnijate trajni in omogoča, da si sistem zapomni vašo odločitev o piškotkih in vam ne prikazuje ponovno obvestila pri vsakem obisku. V nasprotnem primeru je piškotek sejne narave.
cc_cookie_decline365 dni ali sejniTa piškotek je v primeru, da se ne strnijate trajni in omogoča, da si sistem zapomni vašo odločitev o piškotkih in vam ne prikazuje ponovno obvestila pri vsakem obisku. V nasprotnem primeru je piškotek sejne narave.
__utma2 letiPiškotek je namenjen ločevanju med sejo in uporabnikom. Piškotek se kreira ob prvotnem izvajanju knjižnice, če piškotek že obstaja se ponovno osveži, kadar se podatki pošljejo v Google Analytics.
__utmb30 minutPiškotke je namenjen ugotavljanju nove seje oz. obiska. Ta piškotek se kreira ob izvajanju knjižnice in če ta piškotek še ne obstaja. Piškotek je osvežen vsakič, ko se podatki pošljejo v Google Analytics.
__utmcsejniNe uporablja se v ga.js. Nastavitev za interoperabilnost z urchin.js. V preteklosti se je ta piškotek, ki delujej v povezavi z __ utmb piškotkom, uporalbjal, ali je uporabnik v novi seji oz. je novi obiskovalec.
__utmz6 mesecevPiškotek je namenjen shranjevanju podatka od kje je uporabnik prišel na spletno stran. Ta piškotek se kreira ob izvajanju knjižnice in če ta piškotek še ne obstaja. Piškotek je osvežen vsakič, ko se podatki pošljejo v Google Analytics.
__utmv2 letiPiškotek se uporablja za shranjevanje podatkov o spremenjlivki prilagojeni obiskovalcu. Ta piškotek je ustvarjen na pobudo razvijalca, ko razvijalec uporablja _setCustomVar metodo. Ta piškotek je bil uporabljen tudi pri opuščeni metodi _setVar. Piškotek je osvežen vsakič, ko se podatki pošljejo v Google Analytics.

 

Razveljavi mojo odločitev o piškotkih

 Vnos zadeve